Jump Street Malaysia Super Duper Awesome

Semalam Ani berkesempatan untuk pergi ke Jump Street bersama keluarga Ani. 

Keluarga Ani best taw, keluarga ni termasuklah dua adik beradik kandung Ani + dua jiran Ani tapi Ani tak anggap pun mereka kawan atau jiran sebab mereka adalah family Ani. :) Suka hati Ani lah kan hihi

Ikatan tu rezeki. Anugerah dari Allah :)

Jump Street, Trampoline Park


Jump Street, Trampoline Park Malaysia

Kami main 2 jam. 2 jam tu melompat-lompat! Memang lah Haryani lupa daratan huhu, Ani boleh kata jump street ni tempat riadah best ! Sangat-sangat best jika bawa family sebab semua perangai, peel masa kecik semua keluar kat situ hihi. 

Kami di Jump Street Malaysia
Kasih sayang Ani ada pada mereka :)

Bila anda sampai ke sana, anda kena beli socks di sana, Ini adalah kerana safety reason. Tapi stokin dia cantik taw. Serious, next time nak pergi bawa je stokin tu so tak payah beli 2 kali  :)

Baru sampai di Jump Street
Hijau Hitam itu adalah stokin Jump Street. Dia macam melekat dekat bawah taw. Ani rasa supaya tak tercabut, Ani rasa hehe :)

Serba Sedikit Tentang Jump Street


Jump Street ada banyak benda yang boleh anda teroka, Sangat Best!! . Ada Main Court, Foam Pit, High Performance, Big Bag, The Wall, Dodge Ball, The Cage & Slam Dunk. Ketahuilah, semua nya melompat hihi.

Kat situ jugak ada tempat makan, locker, surau sangatlah selesa untuk kita pergi. Untuk kanak-kanak, jangan risau , tempat mereka adalah The Cage :)

Gambar Di Jump Street


Main Court, Jump Street Malaysia

Ok, ini adalah Main Court. Main Court ni sebelum kami main yang lain, kami di ajar di sini, nampat tak yang baju hijau mereka lah yang ajar cara-cara melompat, nak berhenti, apa yang boleh dan tak. Kemudian, lompat habis-habisan hehe

Dodge Ball, Jump Street

Ini Dodge Ball. Kotak hitam ini adalah tempat lompat sebenarnya. Dia berkali berganda-ganda best daripada tilam spring siapa yang pernah melompat-lompat masa kecik kat atas tilam spring hehe.

Cara dia untuk main dodge ball, Bola letak dalam kawasan kotak hitam merah, kena baring meniarap masing-masing dalam kotak, bila start bangun attack group depan hehe. Best woo!!

Foam Pit, Jump Street

Ini pulak Foam Pit. Foam Pit lompat dekat tempat hitam berkali-kali dan terbang ~~~ lepastu susah nak bangun. Cuba cari Ani mana hehe

High Performance & Big Bag

Ini paling Ani suka best giler, High Performance kemudian lompat terbang kat Big Bag tu. Awesome Babe!!

Aktiviti di Jump Street, Malaysia

Tengah-tengah tu Slamdunk . Ada tiga, tiga-tiga berbeza ketinggian untuk shot. :)

Ani sangat recommend bagi mereka yang suka aktiviti begini. Bawa kawan atau family, serious kenangan ni sangat best! 

Maklumat lanjut tentang Jump Street Malaysia ada di sini : Jump Street

P/s : Sebelum Ani pergi, Ani telan vitamin Vita-lea, Vitamin C & B-Complex :)

Semoga Terhibur!


Daftar Ahli Shaklee Makan Sendiri Untuk Penjimatan Berganda


Anda berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642, jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID : 1073895)
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Penjualan Zinc Complex Sehingga Akhir Februari 2016 Ini Sahaja!

Gempar kan! Ini bukan permainan ,ini betul-betul kejadian.

Penjualan Zinc Complex Shaklee bakal terhenti seketika untuk memberi laluan kepada new improved formula dan pendaftaran lesen baru.

Jangan sedih, dia masih ada lagi di bulan Februari 2016

Zinc Complex


Penjualan Zinc Complex sehingga akhir Februari 2016

17 Kelebihan Zinc Complex Yang Patut Anda Tahu


Umumnya, Zinc Complex sangat berkait rapat dengan  kesuburan lelaki & keguguran rambut kan?tapi sebenarnya dalam satu botol Zinc Complex ni  banyak faedah, macam-macam ada hehe.

Jom tengok satu-satu :)

  • Bantu Dalam Masalah Jerawat
Kajian menunjukkan ZincComplex  berkesan untuk sembuhkan jerawat. dan Ia lebih baik dari penggunaan antibiotik. :)

  • Eczema
Eczema sangat digalakkan untuk ambil Zinc . Antara sebab berlakunya Eczema adalah kerana kurangnya Zinc dalam badan.

  • Bantu Seimbangkan Hormon
Seperti awal Ani katakan, Zinc  membantu dalam mengawal selia jumlah testosteron dalam badan. :)

  • Kesihatan Kulit
Korang tau tak? Zinc sangat berkait rapat dengan sintesis kolagen  di mana ianya bantu dalam normalkan jumlah minyak kulit juga kekalkan kesihatan kulit.

  • Penyembuh Luka
Kurang Zinc menyebabkan proses untuk sembuh luka lambat. Badan manusia punya beberapa enzim bergantung kepada Zinc, yang menggalakkan sintesis kolagen,  seterusnya bantu dalam penyembuhan luka :)

  • Gangguan Prostat
Kurang Zinc penyebab pembesar kelenjar prostat & sekaligus terdedah kepada kanser. Nasihat pengambilan, ambil 15mg Zinc setiap hari, jika mengalami masalah prostat, perlu di bawah pemerhatian rapi pakar perubatan.

  • Turunkan Berat Badan
Jeng Jeng Jeng, ni mesti ramai suka. Zinc peranan utama dalam penurunan berat badan & kawal selera makan. Senyum sekarang~ngee

  • Kehamilan
Untuk kehamilan, Zinc penting dalam pembaikan fungsi DNA. Untuk pertumbuhan cepat sel-sel & bangunkan unsur utama sel semasa kehamilan.

  • Kesuburan & Pembiakan
Untuk lelaki, Zinc bantu spermatogenesis & pembangunan organ-organ seks. Manakala wanita, Zinc bantu dalam semua  fasa pembiakan, termasuk peringkat kelahiran & penyusuan.

  • Fungsi Biologi
Zinc penting dalam pembiakan kawalan penyakit kencing manis, tahap stress, rintangan imun, bau & rasa, pertumbuhan fizikal, selera makan & penghadaman.

  • Kawalan Jangkitan
Zinc bertindak dalam melindungi diri daripada gangguan berjangkit & jangkitan kulat termasuk paru-paru juga konjunktivitis.

  • Antioksidan
Zinc terlibat dalam beberapa tindak balas biokimia yang tegas termasuk sintesis protein, fungsi enzim & metabolisme karbohidrat.

  • Enzim
Zinc komponen beberapa enzim, bantu dalam pertumbuhan sel, sintesis protein, tahap hormon, DNA, kawal selia transkripsi gen. metabolisme tenaga & banyak lagi.

  • Kelesuan Kronik
Orang yang mengalami keletihan kronik dicadangkan ambil makanan kaya dengan Zinc.

  • Botak
Botak adalah kerana kehilangan rambut bagi kanak-kanak & dewasa. Untuk pemulihan, disyorkan oleh Doktor kepada mereka yang menghidapnya dengan pengambilan diet kaya dengan Zinc. Terdapat pelbagai kapsul yang kaya dengan Zinc di mana Zinc membantu dalam mencegah keguguran rambut.

  • Kemerosotan Tulang
Penyakit apabila tulang jadi lemah & rapuh. Zinc komponen hydroxyapatite iaitu garam & membuat matriks tulang kuat & keras. Di sebabkan itu, kandungan Zinc perlu ditambah dalam pelan diet untuk mengelakkan kehilangan tulang.

  • Rabun Malam
Pengambilan kira-kira 150-450 mg Zinc bantu dalam  merperbaiki penglihatan. Cadangan,  ambil makanan seperti daging lembu, kambing, tiram, ketam sebab kaya dengan kandungan Zinc untuk perbaiki masalah rabun malam :)

Bagi siapa yang ada masalah di atas, jangan lupa promosi Zinc Complex bulan ini , February 2016 beli 4 dengan harga 3 botol .


Semoga Bermanfaat! :)


Anda berminat dengan supplement Zinc Complex?


Klik Di Sini Untuk Pesanan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Dengan Penjimatan Berganda


Anda berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642, jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.


Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID : 1073895)
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895


"Do What You Love"

Hadiah Dari Shaklee : Rewards Up Bonanza

Di antara perkara best adalah apabila kita mendapat hadiah

Siapa tak suka hadiah woiii hehe

Hadiah bermakna tanda ingatan seseorang kepada kita, rewards atas hasil usaha kita.

Hadiah Dari Shaklee : Rewards Up Bonanza

Kotak Hadiah
Apa yang ada di sebalik sebuah kotak? ~ngee
(Kotak Shaklee tak besar ni, dia lagi lebar dan menggembirakan, giteww)

Sebenarnya akhir bulan lepas, Shaklee ada buat Rewards Up Bonanza untuk Ahli Shaklee nya. Pastinya, ada terms and condition, ehem hadiahnya lumayan. weee~

Alhamdulillah, Allah izinkan, Ani dan Adik Ani, Aqilah (dia juga Shaklee Independent Distributor, tanah jajahannya UKM hihi ) kami berdua dapat hadiah dari Shaklee. Alhamdulillah :)

Nak taw hadiah nya?  Hadiah nya adalah Vitamin Free. Yeay!! :)

Hadiah Dari Shaklee Untuk Ani & Aqilah


Hadiah dari Shaklee Zinc Complex untuk Aqilah


Aqilah dapat Zinc Complex


Hadiah dari Shaklee untuk Ani

Ani dapat jeng jeng ESP, Shaklee Collagen Powder, Alfalfa, Omega Guard, B Complex dan Peppermint Ginger Plus.

Bagi Ani , hadiah ni sangat bermakna sebab Omega Guard Ani boleh bagi hadiah pada Mama, Collagen boleh bagi Ani hihi juga Peppermint baru kotak dapat semalam, semalam juga orang cari Peppermint Ginger Plus. Kini, sudah sampai ke tangan Puannya. Seronok kan :)

Anggaran Harga Untuk Hadiah Ani & Aqilah


Nilai hadiah yang Shaklee bagi kepada Ani & Aqilah adalah senyum kejap hehe

Aqilah dapat Zinc Complex, jadi  harga pasaran RM 33.75

Manakala, Ani dapat :

ESP                                    : RM 150
Shaklee Collagen Powder   : RM 298.00
Alfalfa Small                       : RM 53.75
Omega Guard                      : RM 136.00
B Complex                           : RM 53.75
Peppermint Ginger Plus      : RM 45.00

Total hadiah dari Shaklee untuk Ani dan Aqilah adalah : RM 770.25 ( Harga Pasaran)

Waweee, pengsan sekarang hihi Alhamdulillah

Best kan,jadi Ahli sambil ada yang makan sendiri ada yang business, ada lagi tawaran hebat menanti sedia untuk para ahlinya,

Bagaimana tidak jatuh hati? Cinta tersebar segenap ruang giteww hihi

Biarkan saya di lamun cinta hihi

Semoga Terhibur! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Dengan Penjimatan Berganda


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID : 1073895)
sms/whatsapp :014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895


"Do What You Love"

Senarai Kajian Terhadap Vivix Shaklee

Yang mengenali produk Shaklee, pasti tahu tentang botol merah si Vivix.

Vivix bukanlah botol merah biasa oh no no no hehe

Penghasilannya, banyak kajian yang dilakukan. Semuanya untuk pastikan ia terbaik dan beri manfaat pada tubuh badan kita.

Vivix bantu musnahkan radikal bebas, memperbaiki sel serta melindunginya hingga ke peringkat sel.

Vivix Shaklee


Kelebihan Vivix Shaklee

Kajian Ke Atas Vivix Shaklee


Senarai Kajian : Guidance on Resveratrol Dosage and Safety

Senarai Kajian : Helps protect and repair cellular DNA

Kajian Vivix : Positively impacts genetic regulators
Kajian Vivix : promotes mitochordial biogenesis
Kajian Vivix : slows AGE protein formation

Ikhtiar Pengakuan Dengan Vivix Shaklee




Semoga Bermanfaat! :)


Anda berminat dengan supplement Vivix?


Klik di sini untuk Pesan Sekarang Vivix

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Makan Sendiri Untuk Penjimatan Berganda


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 , jika berminat untuk menjadi Pegedar. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID : 1073895)
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Vivix & Ikhtiar Berhenti Merokok

Jika ditanya, supplement apa yang sesaui untuk membantu ikhtiar berhenti merokok, Ani suggest supplement Vivix.

Vivix membantu dalam memusnahkan radikal bebas, memperbaiki sel serta melindunginya hingga ke peringkat cellular DNA.

Keluarga Gembira Bebas Dari Merokok



Vivix & Berhenti Merokok




Vivix & Fungsinya


Mitokondria adalah organ terkecil yang ada dalam sel. Tugas dia, dia membantu dalam hasilkan tenaga dalam bentuk adenosine triphospate (ATP)

Tenaga ni kita guna untuk buat aktiviti seharian juga untuk proses penghadaman, perkumuhan & segala aktiviti di peringkat sel.

Kalau takde ATP, sel tubuh akan mati. Bila banyak, berlakualah kegagalan fungsi organ seterusnya dia tak boleh berfungsi. Inilah terjadi kepada pesakit ginjal.

Kesimpulannya, bila mitokondria gagal hasilkan tenaga ATP secukupnya, sel takde tenaga cukup untuk buat kerja dia sebagai sel yang aktif.


Kelebihan Vivix Shaklee


Testimoni Vivix Ikhtiar Untuk Berhenti Merokok

Ikhtiar Berhenti Merokok Dengan Vivix 1

Ikhtiar Berhenti Merokok Dengan Vivix 2

Ikhtiar Berhenti Merokok Dengan Vivix 3

Ikhtiar Berhenti Merokok Dengan Vivix 4

Semoga Bermanfaat :)


Anda berminat dengan supplement Vivix?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Dengan Penjimatan Berganda


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642, jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat di alukan.

Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID : 1073895)
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Promosi Tahun Baru Januari 2016 Shaklee

Sempena Tahun Baru, Shaklee pun mengeluarkan promosi yang super duper menawan.

Selain kita ada matlamat dan impian yang kita ingin kecapi tahun ni, pastinya kita nak badan kita juga sihat supaya kita boleh aim straight to the goal ~ Giteww

Apa yang BEST  untuk permulaan tahun 2016 ni?

Promosi Januari 2016 Shaklee


Promosi Shaklee Januari 2016


Vivix Shaklee ( Buy 6 Get 7 @ Buy 2 Bottles Get 5% Discount)


Tahukah kalian? Bila kita ambil Vivix, mitokondrian bertambah dalam tubuh. Mitokondrian membantu dalam tingkatkan tenaga sel dan organ-organ seperti hati, pankreas, jantung, buah pinggang. Jadi, organ dan sel aktif berfungsi dengan baik.

Vivix bukan sebarang botol. Vivix kaya dengan Resveratrol dan juga Polifenol.


Kelebihan Vivix Shaklee
                                  

Zinc Complex ( Buy 3 Get 4)


Nak bagitahu ni, selepas 29 February 2016, Zinc Complex bakal diberhentikan sementara atas sebab new improved formula dan nak renew lesen daripada KKM. Maka, siapa yang berminat dengan Zinc Complex jangan lepaskan peluang.

Zinc Complex membantu dalam :

  • Mengaktifkan 200 enzim untuk memelihara metabolisme gigi
  • Bantu membentuk protein dan kolagen untuk kesihatan kulit, kuku dan organ
  • Tingkatkan kemampuan seks lelaki (meningkatkan kiraan sperma)
  • Bantu keluarkan kelenjar thymus yang meningkatkan sistem imun dan pengeluaran T-Cells.
  • Diperlukan oleh wanita sewaktu ovulasi
  • Bantu perbaiki radang kulit
  • Mempercepatkan pemulihan luka luar dan dalam
  • Bantu kekalkan deria bau
  • Perbaiki masalah prostat
  • Bantu pengeluaran/ kekalkan insulin dan perbaiki diabetis

Promosi Shaklee Januari 2016 Zinc Complex

Promosi Belian Terakhir : Zinc Complex 


Vitalea for Children ( Buy 3 Get 4)


Vitalea for Children lengkap dengan 19 vitamin dan mineral untuk tubuh badan kanak-kanak. Dia membantu dalam memberikan nutrisi lengkap lebih-lebih lagi kepada anak-anak yang tak suka makan sayur dan buah-buahan. Bantu tumbesaran tulang dan otak juga sistem imun :)


Vitalea for Children


Bulan Januari 2016 bulan untuk ketiga-tiga vitamin ini. 


Semoga Bermanfaat! :)




Anda Berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan kerbekesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar.

Kehadiran Anda amat dialukan.


Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID : 1073895)
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID :1073895

"Do What You Love"

Permulaan Tahun Baru 2016 Di Broga Hill


2016 membawa semangat baru untuk sentiasa bersama dengan blog LuvHaryani. Giteww~


Pembuka 2016 memang kami dah plan untuk mendaki Puncak Broga bersama-sama.

Hajat di hati nak naik sekali Gunung Tok Wan, namun bak kata kawan Ani, kalau dah panjat Gunung Tok Wan, Ani dah tak nak naik Broga lagi hihi

01.01.16 Mendaki Puncak Broga Bersama Mereka

Pendakian bersama mereka di Broga Hill
Alhamdulillah atas kenangan ini


Kenangan ini kenangan kami bertiga. Mereka sahabat Ani dari kecil.

Kecil macam mana tu? Boleh kata sahabat dari zaman pegang botol susu hihi. Korang mesti ada juga kan!

Kami bergerak daripada rumah pukul 05.30 pagi dan solat subuh di tempat parking Broga Hill walhal dekat Broga dah ada surau tapi tak nampak huhu gelap hehe.

Ini kali kedua Ani mendaki Broga. Banyak perubahan dan pemandangan berbeza selepas Broga terbakar dulu.

Kisah Pendakian Puncak Broga


Kami ketika hujan di Broga
Masa ni dah hujan hihi Tak silap masa ni ketinggian 1150 


Kami mendaki dari bawah ke Puncak Broga selama 45 minit beserta hujan. Ani tak kisah berapa lama pun, sebab ni kisah kami bertiga, mungkin ada yang lebih laju dari kami namun ini moment dalam memori kami hehe.

Nak dijadikan cerita. Broga hujan masa mendaki hihi majoriti masa tu semua nak turun, yang bestnya kami gagahkan juga naik ke atas. Tak ke lawan arus hehe

Ntah tangan kakak, mak cik mana-mana Ani gapai hehe, sebab dua-dua jalan untuk naik dan turun orang nak turun disebabkan hujan. Bila mendaki ni Ani memang automatik menjadi peramah dengan semua hehe. Ani rasa dapat diri Ani masa zaman muda sikit dari sekarang hehe.

Nak turun dari puncak pun jadi cerita jugak sebabnya jalan licin selepas hujan. Ada part kami mengelungsur seperti kanak-kanak riang, ada mengesot. Kami panggil masa kami buat tu "sister ngesot" haha.Bila turun lepas hujan kaki pun jadi kena kuat, hati-hati, bila gelak pun ingat masing-masing "turun ni" hihi

Peneman Ani Semasa Di Broga Hill


Performance Drink peneman Ani di Broga
Gambar selebet , biarkan! Diri sebenar Haryani ke? ~hehe


Peneman Ani ketika di Broga adalah Performance Drink. Ani memang tak minum air lain melainkan hatta air masak sekalipun. Kalau nampak air mineral itu adalah sahabat Ani punya.

Sempat jugaklah orang tegur, katanya sedap Ani minum air oren . Tapi, bukan air oren, air Performance Drink.

Performance Drink bantu tingkatkan daya tahan badan, bekalkan daya tenaga dan ketahanan fizikal, bantu elakkan badan kehilangan air dan kekalkan paras gula.

Balik Sempat Ke Air Terjun Sungai Tekala


Bila dah jadi sister ngesot bagai , kami pun mencari tempat untuk mandi. Bersihkan diri walaupun seketika. Bahasa Ani "melengas". Sahabat Ani yang suggest kami mandi di Sungai Tekala, tapi masa nak pergi tu nampak signboard nak masuk ke Kolam Air Panas haha. Terdiam kami seketika sebabnya dah lepas huhu. Tapi ada jugak sahabat Ani sebut, kolam air panas lagi best dowh. Ani pun rasa begitu huhu. Jadi rezekinya, di Sungai Tekala :)

Motivasi Sungai Tekala


Friendship Forever


Iklan kata, pakaian senang dicuci, tapi hati yang suci sukar di cari. Kami betiga ada kelemahan masing-masing namun persahabatan itu indah.

Sahabat dari kecil sukar di cari ganti. Moga ikatan ini sampai bila-bila. Sungguh, Ani sayang mereka. Mereka kenal keluarga Ani, Ani kenal keluarga mereka. Kenangan zaman kecil mengikat jiwa, akan datang Insha Allah kasih abadi.

Terima Kasih Allah , terima kasih Sahabat! :)



Semoga Terhibur!


Ingin dapatkan pemenan Ani ketika di Broga?


 Klik di sini untuk pesan sekarang


ATAU


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Dengan Penjimatan Berganda


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat di alukan.


Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID : 1073895)
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895


"Do What You Love"

Penjimatan Pembelian Vivix Bulan 12/2017

Bulan 12 ni promo Vivix Tapi bagaimana penjimatan pembelian Vivix boleh berlaku? Begini caranya :) Penjimatan Pembelian Vivix ...