Skip to main content

Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat, Mudah & Berkesan

Bila Ani taip entri ni, Ani taw pasti ramai yang nak berhenti merokok.

Cuma, kadang-kadang ada je yang menghalang, tak taw caranya bagaimana dan banyak lagi sebabnya.

Tapi, itu bukan alasannya kan? :)

Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat, Mudah & Berkesan


Ada ke cara yang mudah? Eh! adalah, kalau tak, takkan Ani buat entri ni kan! ~ngee

Cuma ambil dan makan setiap hari sebab khasiatnya sangat berganda untuk tubuh.

Pengakuan Cerita dari Dia & Berhenti Merokok




Ceritanya dia dah penat merokok, dah pergi macam-macam, dah cuba macam-macam kaedah akhirnya ikhtiar dengan solusi ini. Katanya rokok tak sedap dan terus berhenti?
Eh!!!!

Vivix & Fungsinya


Vivix Ikhtiar Berhenti Merokok

Umumnya tahu, Vivix produk best dari Shaklee. Dia pergi hingga ke peringkat sel , senang untuk di ulas, Vivix bantu betulkan apa yang patut kita kena repair dalam badan ni. Sungguh! hari-hari kita terdedah dengan asap kenderaan, asap rokok,  pengumpulan gula berlebihan dalam badan, makan tak kawal.. atanyer caner penyakit tak hinggap ye dok? Di sinilah kelebihan Vivix :)


Kelebihan Vivix


Kelebihan Vivix Ikhtiar Berhenti Merokok


Testimoni Vivix Ikhtiar Berhenti  Merokok Yang Berkesan


Testimoni Vivix Ikhtiar Berhenti Merokok

Testimoni Berhenti Merokok Dengan Cepat & Berkesan

Testimoni Ikhtiar Berhenti Merokok Yang Berkesan

Testimoni Ikhtiar Berhenti Merokok Yang Berkesan


Semoga Bermanfaat! :)


Anda berminat dengan supplement Vivix?

Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Anda berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642, jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID: 1073895)
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

" Do What You Love"

Comments

  1. Ramai yang dah mendapat manfaat berhenti merokok dengan vivix ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, ikhtiar dengan vivix :)

      Delete
  2. suami pun merokok.. sejak hisap vape ni..rokok dah tak hisap..hope pasni slow-slow berhenti vape pula.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…