Skip to main content

Skincare Nutriwhite Shaklee

Ani berkesempatan untuk pergi ke Health & Wellness talk Shaklee

Tajuk pada bulan ini adalah Hai Si Jelita

Tapi, ani juga jadi model untuk facial :)

Skincare Nutriwhite Shaklee


Skincare Nutriwhite Shaklee

Korang Taw Tak?

Saintis Shaklee Jepun & Amerika telah membuat kajian selama 3 tahun hanya untuk menghasilkan produk Nutriwhite yang diformulasi khas untuk orang kulit Asia dari bahan semulajadi dan selamat.

Nutriwhite Shaklee


Skincare Nutriwhite Shaklee


Moto kepada rangkaian produk Nutriwhite Shaklee adalah "Kecantikan Sempurna diperolehi daripada alam semulajadi, disempurnakan oleh Sains"

Bahan-bahan yang digunakan dalam produk Nutriwhite kesemuanya dari bahan semulajadi dan bebas kimia



Bahan-Bahan Dalam Rangkaian Produk Nutriwhite Shaklee


Nutriwhite Bertindak Dalam 5 Langkah :


  • Menghalang
Ia melindungi kulit secara aktif daripada kerosakan akibat terdedah kepada sinaran matahari dan juga UV.

  • Mengurangkan
Mengurangkan penghasilan melanin yang menyebabkan kulit menjadi gelap dan kusam. Kulit akan kelihatan lebih cerah dan berseri, penggunaan berterusan menjadikan kulit kekal dengan tona yang sempurna.

  • Menyekat
Pigmentasi disekat daripada muncul di lapisan atas kulit sekaligus menghalang kulit dari bertompok.

  • Mencerah
Menjadikan kulit lebih cerah dan tona kulit sekata

  • Memperbaharui
Menanggalkan sel-sel kulit mati yang menyebabkan liang kulit tersumbat sekaligus menjadikan kulit lebih cerah dan berseri.


Kelebihan & Kesan Penggunaan Set Kecantikan Kulit Nutriwhite Shaklee


  1. Membantu mengawal keradangan kulit
  2. Pengurangan tompokan pada kulit
  3. Memberi kelegaan kepada kulit
  4. Kulit semakin cerah dan menyelesaikan masalah pigmentasi
  5. Melembapkan kulit dan memelihara kulit dari rosak
  6. Menegangkan dan menyegarkan kulit
  7. Membuang toksin

Rangkaian Produk Set Kecantikan Nutriwhite Shaklee


  • Nutriwhite Gentle Action Make Up Remover
Ia menjadikan kulit lebih licin, lembut dan berseri. Tunas Pokok Bic membantu menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan. Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit. Kulit menjadi lembut, tidak berminyak dan lebih berseri.

  • Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser
Membersihkan dan menyegarkan kulit. Rumpai Laut membantu dalam menghilangkan kotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan kulit wajah. Alga Hijau menyahtoksinkan dan melembapkan manakala Strawberry Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen. Lembut dan menyegarkan.

  • Nutriwhite Shooting Radiance Whitening Softener
Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang. Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary. Kudzu menegangkan dan mencerahkan.

  • Nutriwhite Daily Defense Whitening Essence
Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit. Strawberry Begonia untuk mengimbangkan pigmen. Kacang Soya bagi melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam. Mulberi mencegah daripada kerosakan akibat daripada cahaya matahari. Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah. Lembut dan mudah diserap pada kulit.

  • Nutriwhite Spot Whitening Treatment
Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat. Kuasa pencerahan dari Likouris dan Peony amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit. Cat Claws menegangkan kulit. Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit dan kulit lebih halus.

  • Nutriwhite Daytime Whitening Lotion
Licin, kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan dari cahaya matahari. Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap bertindak daripada semua sudut. Melindungi daripada kesan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran.

  • Nutriwhite Overnight Renewal Whitening Cream
Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur. Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam. Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit. Vitamin C aktif mengurangkan tompok hitam, mengembalikan keserian wajah. Di waktu pagi, kulit terasa gebu, halus, cerah dan berseri.

Testimoni Nutriwhite Shaklee


Testimoni Skincare Nutriwhite Shaklee

Testimoni Skincare Nutriwhite Shaklee


Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Set Kecantikan Nutriwhite Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang


ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri. Kehadiran Anda amat dialukan.


Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
fb@Instagram : LuvHaryani

"Do What You Love"

Comments

  1. Yang penting ianya mampu mengembalikan keserian kulit wajah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, pilih bahan semulajadi dan selamat

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…