Skip to main content

Promosi Shaklee Ogos 2016 : OsteMatrix


Pasti ada yang tertanya-tanya apa promosi Shaklee untuk Bulan Ogos 2016

Ani harap tak terlambat untuk ani terangkan

Tara ini dia..OsteMatrix Shaklee :)

Promosi Shaklee Ogos 2016

Promosi Shaklee Ogos 2016 : OsteMatrix


OsteMatrix 


Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen, sementara magnesium diperlu untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang, dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi.. Kebanyakan orang, mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup dalam magnesium. (Burton Goldberg Group,Alternative Medicine : The Definitive Guide , Future Medicine Publishing, Inc WA, p 533)

Korang Tau Tak?

Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang-tulang tetapi juga bantu mengurangkan gejala-gejala osteoarthritis.

OsteMatrix bukan sekadar kalsium :)

OsteMatrix Shaklee mengandungi :


  • Kalsium 1000mg
Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah di serap

  • Magnesium 4000 mg
Membantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dan menguatkannya

  • Vitamin D 400IU
Merangsangkan penyerapan kalsium

  • Boron
Membantu dalam metabolisme tulang

  • Mangan, Tembaga & Zinc
Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang

Kelebihan OsteMatrix Shaklee


  • Membantu menguatkan tulang & gigi yang sihat
  • Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
  • Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas
  • Ianya mengandungi Vitamin D bagi merangsang penyerapan kalsium
  • Memperbaiki hiperaktiviti perut & sakit gastrik
  • Pengalkalian tubuh
  • Memperbaiki masalah haid
  • Membantu meringankan stress
  • Menstabilkan tekanan darah
  • Melegakan sembelit bagi wanita mengandung

Promosi Ogos 2016 : OsteMatrix


  • Beli 6 percuma 1 botol OsteMatrix
  • Beli 2 botol OsteMatrix dapat 5% diskaun

Promosi Shaklee Ogos 2016 : OsteMatrix


Semoga Bermanfaat! :)



Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri. Kehadiran Anda amat dialukan.


Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"


Comments

  1. hanya satu dalam ada pelbagai manfaat hebat sungguh

    ReplyDelete
  2. Kesihatan sekarang memang perlu dititik beratkan..so product yg terbaik sure menjadi pilihan

    ReplyDelete
  3. Kesihatan sekarang memang perlu dititik beratkan..so product yg terbaik sure menjadi pilihan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…