Riadah Bersama Teman


Dalam kita menjaga kesihatan. Selain pengambilan vitamin, amalan rohani , jasmani dan sebagainya beriadah sangat penting

Riadah mampu memberikan mood yang berbeza dan melupakan seketika tugasan kerja hakiki.

Riadah Bersama Teman

Riadah Bersama Temanaa


Jujurnya, ani lebih gemarkan sesuatu yang boleh ani teroka dan main hee. Yang boleh buka mata, minda , lasak lari-lari, main hujan dan akhirnya gelak haha . Ani suka hijau, ani suka sungai, ani suka laut, ani suka alam , ani suka berlari, ani suka semua hee

Kadang-kadang orang kata riadah ni tak perlu. Sebenarnya sangat perlu dan memori bersama itu yang mahal. Tak susah sebenarnya.. cuba main lari-lari dengan keluarga siapa sampai dulu kat depan rumah .. best woo, pergi tasik titiwangsa naik kuda RM2, mandi sungai, malam-malam keluar rumah jap tengok bintang, main lukis guna water colour dengan adik beradik pun best, masak bersama sambil usik mengusik pun best



Riadah Di Jump Street Trampoline Park Malaysia


Gambar atas ani beriadah disana. Melompat, berlari bersama teman, bergelak ketawa. Aktiviti di sana sangat menyeronokkan

Nak tahu apa lagi ani buat di sana? Klik  Jump Street Super Duper Awesome

Bagi ani apabila bersama dengan keluarga dan kawan rapat, buat & join waktu bersama itu adalah waaktu riadah, waktu sangat berharga

Dan ikatan yang ada itulah istimewa <3

Semoga Terhibur! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee  ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid