Detik Ani Mula Jatuh Cinta Dengan Business Shaklee

Bila sebut jatuh cinta pasti semua nak tahu kan? hehe

Ok, orang lain kalau bercerita tentang jatuh cinta pasti berkarang-karangkan, tapi haryani ni dah terkenal dengan kepelikan dia, dah serupa takde perasaan, mak ani siap kata lagi ko ni bukan jinak-jinak merpati, jinak-jinak menyakitkan hati! engkorang ghase macam mana? kawan-kawan jangan nak gelak ngekeh sangat hehe ;P

Bagaimana Ani Jatuh Cinta Dengan Shaklee?



Ani kenal Shaklee berbeza dari yang lain, kena faham yang ni..erm.. ani tak guna produknya, ani tak tahu satu apa pun produknya masa tu , senang cerita zero! kosong sangat!!

Ani dapat je memberkit, balik rumah terus update kat fb "Saya jual Shaklee" since tu terus berkongsi fb, rare tak? hihi

Senang cerita ada sesuatu yang pegang buat ani stick dengan Shaklee. Dah register tulah baru ani makan dalam masa sama ani terus jual!. pelik sangat kan hehe itulah ani huhu

Jujurnya ani kenal Shaklee lepas ani memang minta dengan Dia apa terbaik untuk ani, bukan untuk short term je tapi long term sekali . ani nak sesuatu yang ani buat biar sampai habis. banyaklah ani luahkan kan hehe (mana boleh bagitahu hehe) .Masa kat sekolah solat sunat. Kemudiannya, loceng berbunyi (cikgu lah kan hehe) masuk kelas, pertukaran waktu, pertukaran guru suddenly mak business ani approach nak business tak? dia bagi flyers shaklee

Ani masa tu 50-50 taw hati ni, ani ambil masa jugak sebenarnya tapi bila fikir balik, bukan ke tadi ani minta dengan Dia, jadi dari situlah, ani kata ani nak register , Bila ani register, ani dapat member kit terus buat sampai sekarang

Pelik kan cerita ni? hihi tapi ani tahu di sisi Dia tiada yang pelik. Begitulah permulaan ani, dan begitu jugaklah detik ani jatuh cinta dengan Shaklee.

Dari awal sampai sekarang ani rasa ani tak berhenti berjalan dengan Shaklee dan ani rasa ini jawapan yang ani minta. Ini jalan yang terbaik

Business ni best! Sungguh beri manfaat pada diri ani , keluarga dan orang lain, In syaa Allah
I'm with Shaklee

Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dihargai.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

No comments:

Post a Comment

Ibu Hamil Cergas Bertenaga Dengan Set Ibu Hamil Shaklee

Vitamin bukanlah ubat Vitamin bantu untuk lengkapkan nutrient yang tiada atau hilang pada tubuh Nutrisi lengkap mempengaruhi tahap ...