Skip to main content

Detik Ani Mula Jatuh Cinta Dengan Business Shaklee

Bila sebut jatuh cinta pasti semua nak tahu kan? hehe

Ok, orang lain kalau bercerita tentang jatuh cinta pasti berkarang-karangkan, tapi haryani ni dah terkenal dengan kepelikan dia, dah serupa takde perasaan, mak ani siap kata lagi ko ni bukan jinak-jinak merpati, jinak-jinak menyakitkan hati! engkorang ghase macam mana? kawan-kawan jangan nak gelak ngekeh sangat hehe ;P

Bagaimana Ani Jatuh Cinta Dengan Shaklee?



Ani kenal Shaklee berbeza dari yang lain, kena faham yang ni..erm.. ani tak guna produknya, ani tak tahu satu apa pun produknya masa tu , senang cerita zero! kosong sangat!!

Ani dapat je memberkit, balik rumah terus update kat fb "Saya jual Shaklee" since tu terus berkongsi fb, rare tak? hihi

Senang cerita ada sesuatu yang pegang buat ani stick dengan Shaklee. Dah register tulah baru ani makan dalam masa sama ani terus jual!. pelik sangat kan hehe itulah ani huhu

Jujurnya ani kenal Shaklee lepas ani memang minta dengan Dia apa terbaik untuk ani, bukan untuk short term je tapi long term sekali . ani nak sesuatu yang ani buat biar sampai habis. banyaklah ani luahkan kan hehe (mana boleh bagitahu hehe) .Masa kat sekolah solat sunat. Kemudiannya, loceng berbunyi (cikgu lah kan hehe) masuk kelas, pertukaran waktu, pertukaran guru suddenly mak business ani approach nak business tak? dia bagi flyers shaklee

Ani masa tu 50-50 taw hati ni, ani ambil masa jugak sebenarnya tapi bila fikir balik, bukan ke tadi ani minta dengan Dia, jadi dari situlah, ani kata ani nak register , Bila ani register, ani dapat member kit terus buat sampai sekarang

Pelik kan cerita ni? hihi tapi ani tahu di sisi Dia tiada yang pelik. Begitulah permulaan ani, dan begitu jugaklah detik ani jatuh cinta dengan Shaklee.

Dari awal sampai sekarang ani rasa ani tak berhenti berjalan dengan Shaklee dan ani rasa ini jawapan yang ani minta. Ini jalan yang terbaik

Business ni best! Sungguh beri manfaat pada diri ani , keluarga dan orang lain, In syaa Allah
I'm with Shaklee

Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dihargai.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…