Kenapa Percutian Langkawi Best Bersama Shaklee

Baru-baru ni seramai 300 leaders yang berkelayakan dapat pergi FREE TRIP yang Shaklee anjurkan, 3 hari 2 malam

Yang best tu, semuanya free taw, siap dapat duit poket lagi

Kena tahu, yang Shaklee tawarkan 3C kepada mereka yang berminat untuk berbusiness Shaklee iaitu Cash. Car & Convention (tertakluk kepada terma dan syarat)

Tahun ni dalam negara, ke Langkawi lah :)

Kenapa Percutian Langkawi Best Bersama Shaklee?


Percutian Ke Langkawi Bersama Shaklee

  • Korang Tau Tak, mereka menginap di  hotel 5 stars satu sen pun tak keluar duit! , The Westin Langkawi Resort & Spa. Katil yang dorang tidur tu RM 13K  sesuailah dengan namanya Westin Heavenly Bed (crisp cotton lines, plush pillow and duvets for the best slumber) Hmm..heaven kan?
  • Mereka sampai je di sambut bagaikan ala-ala VVIP taw!, ada paluan kompang (orang kahwin ke hehe) dan welcome drink. Terasa specialnya, Cuba pergi sendiri! Kompang pun takde apatah lagi air makanan untuk selamat datang. Layanan 5 stars taw!
  • Dapat duit poket dari Shaklee. Shaklee bagi sorang dapat RM150. Makan free, transportation free, semua free. OK sangatlah kan RM150 duit shopping :)
  • Pergi balik Langkawi-Kuala Lumpur naik flight.Nama pun di taja kan, maka ticket nya automatik di tajalah :) . Kemudiannya yang ni best! Free luggage 30kg pergi dan 30kg balik untuk flight MAS, Malindo Air atau Air Asia. Betul tak free dari sesen pun tak keluar. Best sangat!
  • Welcome dinner tema nya : Tropical Sunset Dinner at Meritus Pelangi Resort. Tengok Sunset taw!!  Makan malam sedap-sedap penuh meja,  warna warni ala-ala haiwan gitu. Siapa yang dapat anugerah Tropical King & Queen dorang dapat sebotol Vivix taw nilainya RM 475.00 dan ada dapat lucky draw tumbler exclusive dari US. Untuk kanak-kanak pula yang menang games dapat vitamin Vitalea for Kids.
  • Itinerary best-best! - Jalan-jalan pergi ke Mangrove River Tour, Langkawi Cable Car, SkyBridge & 3D Art Museum. Dalam bas Shaklee mereka di berikan air Performance Drink untuk tenaga dan dalam bot masa river tour setiap orang dapat 2 biji Peppermint Ginger Plus kot-kot ada yang loya. Tengok Shaklee ambil berat taw pasal kesihatan para ahlinya. Again, free lagi :)
  • Lunch dan Dinner pun di taja oleh Shaklee, kat sana dapat makan free + sedap sepuas-puasnya. 
  • Shopping di Kuah Town dan Chenang Beach. (apa lagi guna lah duit poket Shaklee bagi kan, RM150)
  • Suprised first day dapat bagpack free dan second day dapat bantal bucuk kaler hijau atas katil. Comel , cantik taw bantal dia.

Best kan jadi Ahli Shaklee?

Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

No comments:

Post a Comment

Ibu Hamil Cergas Bertenaga Dengan Set Ibu Hamil Shaklee

Vitamin bukanlah ubat Vitamin bantu untuk lengkapkan nutrient yang tiada atau hilang pada tubuh Nutrisi lengkap mempengaruhi tahap ...