Pengurusan Masa LuvHaryani

Jam di dinding terus berdetak aaa 

Tetiba lagu Ayda Jebat hehe

Syok taw layan lagu Ayda Jebat, catchy

Pengurusan Masa LuvHaryani

Pengurusan Masa LuvHaryani

Meh ani nak bagitahu, orang selalu anggap ani kerja kat rumah banyak masa (sebenarnya masa sama 24 jam), tv ani tak buka, tak lepak pun, kalau dekat rumah buat kerja Shaklee je sampai habis masa macam waktu pejabat, malam dah habis kemas rumah bukalah balik computer sebab nak update blog <3. begitulah rutinnya, kalau ani keluar ani pastikan ianya pasal kerja tak melencong, tak ke laut :)

Macam orang lain tahu, ani tak buat satu kerja, ani ada uber untuk kawan-kawan yang dekat, ada tutor, hari jumaat ada mengajar jugak sebentar

Bagaimana Ani Menguruskan Masa?


1. Bangun awal, boleh kemas rumah awal-awal

2. Setiap pagi ani set apa perlu ani buat. Tulis lah

3. Ani memang ada list to do setiap hari

4. Ada ajakan atau apa-apa sahaja, calendar sangat penting untuk di mark

5. Penting, minta Dia mudahkan

Adakalanya, ada benda yang ani kena fikir cepat, switch timetable, jadi ani dah set satu hari ni dalam minda. Jadi, bila kena switch, ada hal, contoh : tiba-tiba customer nak vitamin sekarang, maka ani dah boleh agak dalam minda, mana yang ani boleh selit dan automatik boleh kemaskan balik jadual untuk hari ni

Kita sebagai hamba berusahalah! Bukankah Dia Maha Kaya? Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Buat je dan Terus Berusaha !

Semoga Bermanfaat :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid