Skip to main content

Promosi Shaklee Disember 2016

Ani harap tak lambat bagitahu dan ani teruja nak bagitahu hee~

Kalau nak tahu, promosi bulan ni adalah hadiah pertama yang ani beri pada diri sendiri guna duit bonus Shaklee

Sebab diri sendiri amatlah berjimat cermat, nak bagi hadiah pada diri sendiri pun minta izin taw? ~ngee

Promosi Shaklee Disember 2016 : Shaklee Collagen Powder


Promosi Disember 2016 : Shaklee Collagen Powder

Mesti ramai yang nak kulit cantik kan, tipulah siapa tak nak, ani pun nak :)

Tapi dalam masa sama, ani sangat malas pakai make up sebab ani rasa susah nak solat nanti, ani kena basuh, buang segala make up baru sah solat. Untuk ani, ianya agak merenyahkan huhu jadi ani suka muka sedia ada walaupun muka ni harus di perbaiki.

Inilah bestnya promosi bulan ni : Collagen Powder :)


Shaklee Collagen Powder

Shaklee Collagen Powder


Inilah rupanya Collagen : putih sesuci embun pagi giteww :)

Satu yang best tentang Collagen Powder ni molekul dia, dia beri penyerapan unggul dengan 1000 dalton. Mestilah nak ambil sesuatu yang beri penyerapan yang best supaya cantik dari hujung rambut hingga hujung kaki,,gitteww :)

Collagen ni dari Sisik Ikan Merah taw :)

Kandungan Shaklee Collagen Powder


Ani fokus pada kandungan terus taw!. Bagi mereka yang biasa ambil Collagen, pesti menitik beratkan tentang kandungan kan? Jom lihat satu persatu :)

  • Ekstrak Biji Benih Camelia Japonica
Ok, kenapa Ekstrak Biji Benih Camelia Japonica? :) Sebab dalam ekstrak biji benih ni ada Asid Oleik. Asid Oleik ni sejenis emolien kulit dan pelembap yang unggul, Ada bahan antioksida semulajadi Isoflavone  bantu kurangkan radikal bebas.

  • Ekstrak Pfaffia
Pfaffia ni sebenarnya Ginseng Brazil. Bila digabungkan Pfaffia bersama ekstrak Biji Benih Camelia Japonica ia dapat menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik. Asid Hialuronik sangat penting dalam menghindarkan tisu badan dan buatkan kulit lembut, lembap dan rata.

  • Elastin Dari Kolagen Ikan
Elastin dapat bantu kekalkan keanjalan dan ketegangan kulit toink toink hehe. Siapa tak suka kan? :) Kolagen Ikan mengandungi elastin bagi manfaat untuk kulit lebih tegang, gebu dan anjal.

  • Vitamin C & Vitamin B
Vitamin C menggalakkan pengeluaran kolagen dan mengawal radikal bebas yang merosakkan kulit. Vitamin B membantu dalam metabolisme karbohidrat, lemak dan protein untuk bantu menghasilkan tenaga yang diperlukan dalam pengeluaran kolagen dalam sel

  • Ekstrak Kerang-Kerangan
Glukosamina daripada ekstrak kerang-kerangan penting dalam sintesis bendalir sinova bagi melicinkan pergerakan sendi dan melembapkan mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

  • Lactobasilus Acidholipus
Ini adalah sejenis bakteria baik. Ia membantu dalam mengimbangi usus mikroflora dan memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi meningkatkan penyerapan kolagen.


Testimoni Shaklee Collagen Powder


Testimoni Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder


Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Shaklee Collagen Powder?

Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…