Skip to main content

Set Vitamin Shaklee Kegemaran Ani

Masing-masing ada pilihan masing-masing kan

Hatta nak pilih baju pun ada citarasanya kan,

Ani pulak dalam pemilihan vitamin, ada vitamin yang buat ani jatuh cinta :)

Set Vitamin Shaklee Kegemaran Ani


Set Vitamin Cergas Ani



Nampak tu..A for Ani 

Bagi ani kan,sesuailah semua vitamin ni dengan ani yang dulu mudahnya demam.. kemudiannya terkejar sana terkejar sini..selalu mengah, selalu taw! pastu makan pun ceconet, kemudian balik kerja lambat kan dulu OT , mandi malam pergi klinik Dr kata paru-paru lemah .. ni keadaan masa dulu lah, engkorang rasa best ke macamni? Mestilah tak!


Pendek cerita, ani start ambil semua vitamin ni masa baru baik dari sakit, ada yang suggest, maka,..ani pun ikutlah hehe..masa tu ani cakap sungguh ani baru nak bermesra bercinta dengan ESP dan Alfalfa ni, and the rest ani rasa ani takde masalah.


Tapi yang bestnya adalah bila ani ambil semua ni, ani rasa bertenaga taw macam CA, CA kan menggunakan tenaga sendiri untuk membantu orang ramai , CA suka berlari, ani pun suka berlari hehe cuma CA dia ada piring special dia tu kan untuk lawan serangan ganas dan tidak baik, erm ani pulak ambil Vitamins untuk melawan anasir-anasir jahat pada tubuh haa...kelas ko! baru boleh bantu ramai orang #civilwar hehe.

Jujurnya ani memang ambil hari-hari, cuma masa detox parasit ani ada tambah vitamin lain (masa detox jelah) kan misi nak naik berat badan. Lepas detox ada turun tapi kita tengok lepas ni bagaimana berat, can't wait! In syaa Allah senang lagi naik


Kelebihan Yang Ani Suka Vitamin Ini Adalah :



  • ESP : bantu beri tenaga, rasa kenyang. untuk ani nak gemuk, selera makan boleh tahan taw dan dia asas pada cantik.
  • Alfalfa : Detox seluruh tubuh
  • Vitamin C : untuk sistem imun, taklah mudah jatuh sakit, demam selsema amik dia je plus dia bantu pembentukan kolagen secara semulajadi
  • Vitamin E : hilangkan parut. Kena ambil selalu, antioksidan, jantung pun elok!
  • B Complex : bantu kurangkan stress penting bagi ani tukarkan makanan jadi tenaga, Ini yang ani suka ehehe'
  • Vitalea : Multivitamins & Multiminerals

Cukuplah 6 vitamin kegemaran ani 

Semoga Bermanfaat! :)


 Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedaar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.


Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895


"Do What You Love"


;)

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…