Rumah Idaman Ani

Ani tahu pasti setiap orang ada keinginan untuk beli rumah sendiri.

Masing-masing ada citarasanya sendiri dari segi dalaman dan luaran kan?

Dan ini adalah ciri-ciri rumah idaman ani 

Rumah Idaman Ani


Rumah Idaman Ani

Ani memang pasang impian rumah idaman ani seperti gambar rumah di atas . Ani nak rumah teres setingkat sebab senang nak kemas berbanding dua tingkat atau tiga tingkat. Tapi,  dalam masa sama, ani nak tangga walaupun sikit sebab dah biasa tangga, jadi ani nak jugak walaupun sedikit

Ani suka bentuk rumah yang memanjang sebabnya bagi ani senang nak pantau. Dekat tempat makan dah boleh tengok kat depan buat apa kan,anak-anak kecil in syaa ALLAH dan ani sangatlah suka rumah dekat dengan surau, kalau tak dekat pun ,dengar suara azan pun jadilah

Tapi best kan kalau rumah dekat dengan surau, tak pergi, dari rumah boleh dengar ilmu dari ustaz.

Dekat dengan masjid atau surau , tenang hati. Rumah yang penghuninya dibacakan Al-Quran, lagi lah, tulis pun dah seronok. (Ini wishlist ani , in syaa ALLAH)

In syaa ALLAH, semua orang mampu beli rumah. Kita set dalam minda, vision board tulis rumah apa , nak bagaimana , tahun bila nak in syaa ALLAH

Fikiran akan menarik ia hampir dengan kita. In syaa ALLAH. Law of Attraction

Jangan lupa tindakan ! 


Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid