Skip to main content

Set Tambah Tenaga Shaklee

Sebenarnya ani semalam seharian keluar menguruskan sesuatu

Balik rumah petang kejap, kemudian gagah keluar jugak sampai lah balik malam

Alhamdulillah Dia izinkan.Alhamdulillah dipermudahkan

Set Tambah Tenaga Shaklee


 gambar bunga tulip sebab baju kurung ani semalam bunga tulip kuning, kuning lambang ceria, kesegaran dan seri muka kan?

Ani rasa jika DIA tak izinkan semalam, mau lembik juga. Tapi Alhamdulillah dipermudahkan. Ani plan begini, tapi DIA beri ilham sini dan sana, jadi permudah segalanya. Alhamdulillah

Setiap hari dan setiap pagi ani memang ambil vitamin Shaklee sebagai ikhtiar jaga kesihatan, tak nak lemau, malas, rasa tak sihat. Ikhtiar ani memang vitamin Shaklee.

Set Tambah Tenaga Shaklee


  • ESP
ESP Set Tambah Tenaga Shaklee

Ini memang ani tak tinggal. Pagi kena ambil ESP. Sebab ESP bantu bagi ani signal makan on time, Makan on time! Makan on time!! plus ani rasa bertenaga

  • Vitalea
Vitalea Set Tambah Tenaga Shaklee

Multivitamins & multiminerals. Vitamin yang tak lengkap dalam badan biar dia tampung, biar badan sihat dan cergas, In syaa ALLAH

  • B Complex
B Complex Set Tambah Tenaga Shaklee

Tukarkan makanan jadi tenaga, kurangkan stress.  Penat sangat ambil ni. in syaa ALLAH anda akan rasa lain. Bertenaga terus

  • Vitamin C
Vitamin C Set Tambah Tenaga Shaklee

Vitamin yang ani tak tinggal. Untuk sistem imun, tak nak demam, tak nak selsema. Bila tak sihat, mengganggu aktiviti seharian kan?

  • Vivix
Vivix Set Tambah Tenaga Shaklee

Ani ambil dia setiap pagi. Vitamin best! Sebab pergi sampai ke sel. Sel yang tidak sihat diganti dengan sel yang sihat dan bukannya sel yang rosak. Dalaman sangat penting untuk dijaga. Dalaman bawa ke luaran,

Ikhtiar dengan penjagaan nutrisi semulajadi

Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Set Tambah Tenaga Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…