Skip to main content

Apa Keistimewaan Omega Guard Shaklee?

Korang Tau Tak?

Asid Lemak Omega 3 tidak boleh dihasilkan oleh badan

Ia mengandungi DHA & EPA, juga bertindak sebagai antiinflamation

Apa Keistimewaan Omega Guard Shaklee?


Keistimewaan Omega Guard Shaklee

Asid lemak Omega 3 paling sihat antara semua menyokong setiap sel. Omega membantu mengurangkan keradangan, menurunkan tahap trigliserida dan tekanan darah juga bantu kekalkan peredaran darah. Omega adalah daripada minyak ikan. Tahukah anda Omega membantu dalam mengurangkan hormon stress? Ianya membantu dalam mengawal perasaan :)

Manfaat Omega Guard Shaklee

  • Omega membantu untuk minda. 
Otak kita ada 60% lemak. Bagi sesiapa yang blur, sebenarnya neuron tak mencukupi.Ambil Omega Guard 
  • Parkinson & Alzhamier sebenarnya badan kekurangan Omega 3
  • Baik untuk sendi. 
Omega membantu mengurangkan antiinflamasi
  • Bagi perkembangan baby jantung anggota pertama yang mula dibentuk
Jantung - otak-saraf > penting untuk pengambilan Omega , kaya dengan DHA & EPA
  • Menyokong kesihatan kulit
Ia membantu melambatkan kedutan, elok di ambil Omega untuk kulit kering dan kurangkan keradangan sebelum jerawat berlaku.
  • Ia membantu untuk sistem imun 
Ia meningkatkan fungsi Sel B iaitu menghasilkan antibodi
  • Ia membantu untuk kesihatan mata
Omega membantu mengelakkan mata kering dan membantu pengeluaran cecair intraocular dalam mata
  • Ia menggalakkan kesihatan prostat
Mengurangkan risiko prostatitis iaitu prostat yang bengkak
  • Meningkatkan kesihatan sperma
Omega memainkan peranan penting dalam badan sebagai komponen fosfolipid membentuk struktur membran sel.

Omega Berkualiti Tinggi

  • Syarikat yang berkualiti
  • Tulen & Selamat
  • Kemampanan
  • Ikan Kecil

6 Sebab Kenapa Pilih Omega Guard Shaklee?

  • Minyak ikan bergred farmaseutikal
  • Penyulingan molekul 3 berperingkat
  • Kepekatan tinggi : EPA & DHA
  • 7 spektrum lengkap asid lemak omega 3
  • Kurangkan rasa & bau yang hanyir
  • Diiktiraf oleh friends of sea

Semoga Bermanfaat!

Anda Berminat Dengan Omega Guard Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani, 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…