Skip to main content

Promosi September Shaklee 2017

Jeng jeng jeng

Apa promosi untuk bulan ni?

Jadi ahli juga menarik! :)

Promosi September Shaklee 2017

The Radiant 4 Shaklee

Beli Radiant Set dapat Voucher RM 60. Nanti boleh guna untuk pembelian berikutnya , untuk jadi Ahli lah kan! Harga ahli, dapat sekali voucher RM60

Promosi PWP jadi Ahli Shaklee
Promosi dilanjutkan. Daftar Ahli beserta pembelian 100 UV layak untuk beli item di atas. :)

Kelebihan The Radiant 4

  • ESP Shaklee
ESP Shaklee

* Memudarkan & menghilangkan parut
* Diet yang mengenyangkan
* Kawal kolesterol
* Milkbooster
* Bantu memberi tenaga
* Kulit Cantik, Halus & Gebu

  • Vitamin C 
Vitamin C Shaklee

* Merangsang pembentukan kolagen
* Memperbaiki sistem pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam
* Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
* Membantu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah
* Membantu meningkatkan sistem imun
* Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
* Membantu mengurangkan simptom flu dan selsema
* Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan
* Membina sel darah merah sihat untuk penyerapan zat besi baik

  • GLA Complex
GLA Complex Shaklee

* Membantu dan mengawal kitaran haid
* Melegakan simptom PMS
* Membantu meningkatkan kesuburan
* Menguatkan kuku dan rambut
* Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
* Memperbaiki keadaan menopause 
* Mengawal kolesterol

  • Shaklee Collagen Powder
Shaklee Collagen Powder

* Antipenuaan, mengecilkan liang-liang pori yang kelihatan , mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
* Menjadikan kulit lebih tegang, ajal dan lembut
* Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang
* Mengimbangkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka
* Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan kulit tidak sekata
* Membantu menegang dan menganjalkan payudara
* Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang , tebal dan bersinar

Semoga Bermanfaat! :)

Anda Berminat Dengan Radiant 4 Shaklee?

Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…