Pentingnya Set Ibu Berpantang Shaklee

Nak jadi cerita, mimpi ada orang beli Set Ibu Berpantang atau Bersalin untuk rakannya beserta membership untuk orang yang beri vitamin tersebut, siap ada bagi duit cash lagi.

Bagi set vitamin nanti pada tangannya, dia sendiri nak buat surprise pada rakannya. Rasa real sungguh!

Orang kata mimpi baik kena sebut ianya satu doa. Saya tolong visualize balik dalam gambar :)

Set Ibu Berpantang Shaklee

Set Ibu Berpantang Shaklee

Sebelum saya huraikan kebaikan Set Vitamin Ibu Berpantang Shaklee, apa kata, kita kongsi kenapa pentingnya Set Ibu Berpantang Shaklee

Pentingnya Set Ibu Berpantang Shaklee adalah:
  • Untuk penyembuhan luka sebagai bersalin
  • Pembersihan toksin dari sistem tubuh
  • Bantu meningkatkan sistem imun tubuh
  • Membantu menurunkan berat badan
  • Bantu memberi tenaga berpanjangan
  • Cantik & menganjalkan kulit
  • Melindungi rambut dan kuku ibu
  • Meningkatkan imuniti Ibu dan bayi
  • Mengurangkan @ memudarkan stretch mark

Set Ibu Berpantang Shaklee

Set Ibu Berpantang Shaklee
  • Vitamin C
Mambantu mempercepatkan penyembuhan luka, jahitan, memperbaiki tisu sel yang rosak semasa bersalin
  • B Complex
Menstabilkan hormon dalam badan, bantu beri tenaga dan emosi lebih seimbang
  • Vitalea
Multivitamin & multivitamin, bantu memberi tenaga dan mengandungi zat besi yang sangat penting untuk pembentukan sel darah merah.
  • Energizing Soy Protein
Bantu memberi tenaga, membantu penghasilan susu dan memperbanyakkan susu badan
  • Ostematrix
Membekalkan kalsium dan membantu masalah sembelit semasa Ibu Berpantang

Testimoni Set Ibu Berpantang Shaklee

Testimoni Set Ibu Berpantang Shaklee

Testimoni Set Ibu Berpantang Shaklee

Semoga Bermanfaat! :)

Anda Berminat Dengan Set Ibu Berpantang Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang
ATAU
Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda
Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Hana Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Istimewanya Anggur Muscadine Di Dalam Vivix

Bagi yang mengenali Vivix, pasti tahu Anggur Muscadine adalah bahan asas kepada Vivix

Malah, Shaklee telah patenkan Anggur Muscadine untuk Vivix taw

Istimewanya Anggur Muscadine!

Istimewanya Anggur Muscadine Di Dalam Vivix

Anggur Muscadine Di Dalam Vivix

Anggur Muscadine bukanlah Anggur yang sama seperti kita lihat, Saiznya juga sebenarnya berbeza. Anggur Muscadine sebesar bola golf. Whoaa :)
  • Anggur Muscadine punyai kulit yang keras dan tebal
Angggur Muscadine tumbuh di kawasan yang panas dan lembab berbanding anggur biasa yang memerlukan kawasan lebih sejuk dan dingin.

Selain tempat tinggalnya yang berbeza, Anggur Muscadine kulitnya keras dan tebal berbanding anggur biasa yang kulitnya nipis
  • Anggur Muscadine mempunyai 20 kromosom
Anggur biasa kebiasaannya mempunyai 19 kromosom. Berbeza dengan Anggur Muscadine yang mempunyai 20 kromosom.

Lebih satu kromosom ini membawa kepada ciri tahan lasak dan ianya mampu merawat dirinya sendiri apabila diserang binatang lain
Anggur Muscadine mempunyai 20 kromosom

Lebih 1 kromosom ini bantu kepada ciri antipenuaan khas. Kandungan Polifenol dalam Anggur Muscadine ini 40 x ganda lebih tinggi daripada yang terkandung dalam wain merah. Bersifat antioksidan tinggi dan fungsi sistem imun lebih baik
  • Anggur Muscadine mampu melindungi dirinya sendiri daripada bakteria dan kulat
Anggur Muscadine tidak memerlukan semburan air mahupun bahan kimia tambahan yang lain kerana ianya mampu menjadi benteng kepada dirinya sendiri.

Anggur Muscadine mengandungi Resveratrol yang merupakan phytoalexin yang dihasilkan secara semulajadi
  • Anggur Muscadine mempunyai nilai ORAC yang tinggi
Menurut Brunswick Biomedical Laboratories of Wareham, Massachusetts pada 2003, Anggur Muscadine mempunyai kandungan ORAC (Oxygen Radical Absorbing Capacity) yang tertinggi antara yang mereka pernah kaji iaitu 6-8 kali ganda lebih tinggi daripada Blueberries
  • Anggur Muscadine tinggi Antioksidan
Anggur Muscadine memiliki 88 kompaun Antioksidan. Ia mengandungi bahan yang dikenali sebagai Oliogomeric proanthocyanidins (OPC). Oliogomeric proanthocyanidins ini mempunyai kuasa antioksidan lebih kuat berbanding dengan Vitamin C dan Vitamin E

Anggur Muscadine juga mempunyai lebih tinggi Antioksidan iaitu 40 x ganda berbanding anggur biasa.
  • Anggur Muscadine tinggi kandungan Fiber
1 biji Anggur Muscadine = 5 biji Anggur biasa tanpa biji dari segi kandungan Fiber. Ia membantu kepada masalah penghadaman, sembelit dan juga buasir.
Anggur Muscadine mempunyai asid ellagik

Kelebihan Vivix Shaklee 

Kelebihan Vivix Shaklee
Vivix hanya 1 sudu teh sehari

Semoga Bermanfaat! :)

Anda berminat dengan Vivix Shaklee?
Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang
ATAU
Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda
Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah di alukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Bagaimana nak jadi Pengedar Sah Shaklee?

Bagi yang berminat dengan Produk Shaklee tapi masih belum jadi Ahli Shaklee

Ada baiknya saya rasa jadi Ahli Shaklee 

Banyak kelebihan menanti Anda :)

Bagaimana Nak Jadi Pengedar Sah Shaklee?

Buku Produk Shaklee
Bila sebut nak daftar, tak boleh pergi HQ atau branch. Sebab, nak register kena ada penaja.

  • Perlu daftar dengan Pengedar Sah Shaklee juga. 
  • Belian produk bolah buat belian di Hq atau Branch atau click-click via online laman web Ahli Shaklee, nanti staff gdex atau city link datang, ding dong Assalamualaikum 
  • Jadi Ahli terus layak untuk dapatkan harga Ahli dan hak keistimewaan Ahli Shaklee
  • Daftar Ahli Shaklee RM 79.50 termasuk pos

Apa Yang Shaklee Beri Pada Pengedarnya?

  • Harga Ahli & Promosi Untuk Ahli Shaklee
Apabila Anda register sebagai Ahli, auntomatik Anda dapat buat belian terus dengan harga ahli. Harga ahli diskaun sebanyak 20%

Kebiasaannya, apabila ambil vitamin Shaklee, seluruh anggota rumah akan berjangkit, dapat banyak penjimatan untuk seluruh keluarga
  • Bonus (Cash Back)
Setiap produk Shaklee ada UV, UV bermaksud unit value. Apabila belian melebihi 150uv untuk bulan tersebut dapat bonus. Bonus ni Shaklee beri terus masuk pada akaun bank Ahli.

Bagi yang ingin jana pendapatan sampingan, kiranya dapat 2 income sebab Untung adalah hasil keuntungan jualan produk manakala bonus Shaklee beri pada Pengedarnya.
  • Convenient
Conveninet sebab tak semestinya kena walk in HQ atau branch untuk beli produk sebaliknya boleh juga buat belian di laman web Shaklee untuk Ahli, bayar via online, nanti Shaklee hantarkan.
  • Car bonus @ Umrah @ Convention
Apabila anda benar-benar serius untuk mencapai tahap yang selayaknya, Anda boleh dapat Car Bonus, Umrah pergi ke Convention dan sebagainya. Yang best, Umrah atau Travel Shaklee tanggung kesemuanya. Best kan? Cuti percuma siapa yang tak nak kan?. 
Apa Yang Shaklee Tawarkan?
Untuk yang serious berbusiness, Anda akan dimasukkan dalam group khas, bimbingan juga akan diberikan.

Jom jana income sampingan!

Semoga Bermanfaat! :)

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda
Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Testimoni Herbal Blend Untuk Eczema

Eczema ada kering dan basah

Testimoni hana nak beri ni eczema kering , dah ikhtiar macam-macam akhirnya dengan Herbal Blend

Testimoni Herbal Blend Untuk Eczema

Testimoni Herbal Blend Untuk Eczema
Ini sebenarnya cousin Hana.

Anak cousin Hana ada eczema. Doktor kata dah tak boleh buat apa dah, tunggu sampai besar..

Ikhtiar Herbal Blend. Alhamdulillah tengok sekarang kulitnya cantik!

Habis tak pakai Herbal Blend dah, sapu-sapu bedak je

Herbal Blend Cream multipurpose, sesuai untuk baby dan orang dewasa

Kelebihan Herbal Blend Shaklee

Kelebihan Herbal Blend Shaklee

Semoga Bermanfaat!

Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang
ATAU
Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda
Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895
"Do What You Love"

Homeless To Harvard

Sebenarnya sendiri rasa nak lari dari kebiasaan

Saya bukanlah orang yang suka tengok movie

Tapi once rasaa nak tengok, guna google kemudian nampak cerita ni dan tengok. Best! Penuh pengajaran.

Homeless to Harvard

Homeless to Harvard
Kisah tentang Liz Murray yang hidupnya penuh cabaran. Maknya ada AIDS, ayahnya ntah ke mana, cuma pergi sekolah untuk jawab exam and she did it! Belajar sendiri still tak nak sekolah.

Liz tak nak sekolah sebab tak nak berpisah dengan Ibunya. Dia tahu Ibunya akan jaga dia tapi sampai Ibunya tiada, dia sedar dia yang jaga Ibunya selama ini dan dia kena berubah untuk dirinya.

Dia apply masuk sekolah untuk golongan mereka, cari ayahnya dekat rumah yang disediakan untuk homeless tu, tipu nombor telefon dan dia berjaya

Sebab dia tahu dia jauh tertinggal, dia tahu dia tiada pilihan lain melainkan belajar balik semua yang dia tertinggal. Cikgu dia kata kau bunuh diri kau sendiri, tapi dia tahu keperitan dulu dan apa yang terbaik untuk dia.

Sampai satu hari, dia antara students yang dapat pergi Boston, percuma 5 hari, disana dia kata dia tak rasa mampu masuk U, dia berbeza dengan orang lain, orang takkan hargai dia, sampai dia tanya sebenarnya apa yang membuatkan kita ni berbeza? kehidupan, lahir?

Pendek cerita, dia nak pergi Harvard! dia apply sponsor - (The New York Times), dia jujur masa interview dan dia dapat!

Yeah dapat masuk Harvard!

Nilai Pengajaran Dalam Homeless to Harvard

Pandangan saya adalah siapa pun kita, apa pun rintangan, rempuh! rintangan itu membuatkan kita special dari yang lain. Lagi sukar rintangan , lagi terbaik untuk kita!

Liz bukanlah keluarga biasa, tapi dia punya satu impian. Yang dia tahu impian tu dia sendiri kena lakukan. Push yourself, work harder. It starts with you!

Full movie : Homeless to Harvard

Semoga Bermanfaat! :)

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti terjamin, Saya Ani Haryani memerlukan Pengedaar bagi setiap pelusuk negeri

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan 

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Promosi Shaklee November 2017

Bulan baru, hari baru apa promosi Shaklee untuk November 2017?

Specialnya adalah promo ni untuk mereka yang belum jadi ahli mari join member dan mestilah ada promo untuk ahli

Shaklee ni murah hati sungguh!

Promosi Shaklee November 2017

Teruja Promo Shaklee November 2017
Ibarat diri sendiri yang teruja dengan promosi untuk bulan ini

Twinpack Vivix 5% Off (New Member)

Promosi Shaklee November 2017 Twinpack Vivix for new member

Ekslusif hanya untuk Ahli baru, saya yang dah lama kecewa tak dapat 5% diskaun. Dahlah harga ahli, dapat 5% diskaun lagi .

Best promosi ini sebab :
* Free membership
* Free postage
* Cash back next month

Kebaikan Vivix Shaklee

  1. Melindungi dan pembaikan sellular DNA
  2. Perlindungan Anti-Oksidan
  3. Peningkatan tenaga sellular
  4. Melambatkan pembentukan protein AGE
  5. Kekebalan dipertingkatkan
  6. Menggalakkan biogenesis mitokondria
  7. Menyokong kesihatan kardiovaskular
  8. Impak positif pengawal selia genetik
  9. Menyokong kesihatan sendi
  10. Menyokong kesihatan otak
  11. Promotes Good Health and Well Being

Family Time for Members

Family Time for Members
Set ini pula hanya untuk Ahli Shaklee sahaja. Cuba tengok beli mana-mana produk kombinasi tertera gambar, layak untuk belian Vitamin E atau GLA Complex dengan diskaun 20% harga ahli

Beli 3 Vitalea for Children dapat sebotol Vitalea for Children. Siapa tak seronok? Best kan :)

Itu untung jadi Ahli Shaklee!

Bagi yang memang suka dengan produk Shaklee, tahu keberkesanannya. Jom jadi Ahli Shaklee dengan saya! Kita masuk group khas! 

Semoga Bermanfaat! :)

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda
Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Senior Research Scientist : Dr Sonhee

Baru-baru ni, Dr Sonhee hadir ke HQ Shaklee Sunway untuk Road Show Product Baby

Seronok kan, orang yang berpengaruh dalam bidang sains hadir di HQ

Dr Sonhee adalah Senior Research Scientist

Dr Sonhee

Dr Sonhee : Senior Research Scientist
Tahukah korang? Dr Sonhee berusia 63 tahun (2018) still pakai heels taw.

Tak nampak seperti usia sebenarkan? Rambut juga masih hitam. Dr Sonhee ni pengamal supplement semulajadi sejak habis kolej lagi..usia 23 tahun. Sekarang hampir 40 tahun mengamalkan supplement semulajadi.

Dr Sonhee pernah jadi dietitian. Masa kerja dulu, kawan-kawan dietitian dia kata tak perlu supplement. Cukup dengan makanan sahaja. Tapi apa yang berlaku, pada usia 60an, kawan-kawannya ramai mengalami masalah kesihatan seperti sakit sendi, diabetis, obesiti, chronic fatigue dan pelbagai lagi.

Bagi mereka yang ingin mendapatkan anak, Dr Sonhee sarankan bukan wanita sahaja yang perlu ambil supplement seawal 180 hari mengandung tetapi lelaki juga perlu ambil supplement.

Healthy babies need healthy ovums and healthy sperms.

Nutrisi yang lengkap bantu tingkatkan imun tubuh dan jadikan sel-sel kita kuat untuk tubuh badan sihat

Usia 60an masih lagi boleh beri manfaat pada orang lain. Best kan?

Semoga Bermanfaat! :)

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda
Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Penjimatan Pembelian Vivix Bulan 12/2017

Bulan 12 ni promo Vivix Tapi bagaimana penjimatan pembelian Vivix boleh berlaku? Begini caranya :) Penjimatan Pembelian Vivix ...